L

Kontakt oss

renate@prohelse.no

+47 415 07 835

Bruk kontaktskjema >

w

ARCTIC MATCHA : Wicklow te

Forebygging er den beste kuren for å skap helse og velvære.

18.03.202011:37 Renate

Arctic Matcha Wicklow Tea for å skap helse og velvære.

Prohelse utnytt naturens synergieffekt, ved å anvende naturens helbredende krefter samlet i te. 

Arctic Matcha Wicklow Tea  innholdet:

Filipendula ulmaria/MJØDURT. Hvis man anvender hele urten er det et trygt lindrende og smertestillende middel, og samtidig et betennelseshemmende, slimhinnebeskyttende, desinfiserende, styrker kapillærårenes vegger og virker som en antioksidant-styrkemiddel.

Urtica dioica/BRENNESLE påfallende synergieffekt er det et trygt styrkendemiddel, stimulerer dannelsen av røde blodlegemer, immunstyrkende, utrensende, avgiftende virkning. Brukes utvortes ved infeksjoner i munnen, trøske, tannkjøttbetennelse og halsbetennelse (urte ekstrakt som gurglevann). 

Chamerion angustifolium/GEITRAMS synergieffekt, betennelseshemmende, krampeløsende, astringerende, beroligende, antibakteriell, stimulerende på enzymproduksjonen i magen og bukspyttkjertelen. Brukes ved mage- og tarmplager, inklusive tykktarmsbetennelse og irritabel tykktarm. Videre på sår, betennelser i munn og svelgplager.

Naturens synergieffekter er uendelige fordi de er programmert for livet.

Selv om vitenskapen fortsatt bidrar til å øke vår forståelse for urtenes virkningsmekanismer, kan vi bare stole på urtenes lange historie når det gjelder sikkerhet og effektivitet.

De subtile, men likevel unike forskjellene i naturen og kvaliteten til hver enkelt urt, gjør at man kan tilpasse urten individuelt. Hvis én urt etter hvert mister sin virkning, finnes det alltid alternativer å prøve ut. 

På grunn av deres komplekse natur, kan en urt påvirke mange organsystemer og funksjoner samtidig. For eksempel kan en urt på samme tid være en antioksidant, immunstyrker, dreper sykdomsfremmkallende mikroorganismer, betennelseshemmer, krampeløser og smertestiller.

Arctic Matcha RUO
Onagiaceae
urticaceae
Rosaceae
RUO Matcha te