L

Kontakt oss

renate@prohelse.no

+47 415 07 835

Bruk kontaktskjema >

w

Teamet

Verdens mest sjeldne te kommer fra et vinterland. Uvanlig, men sant at helsemessige fordeler av disse teene har vært kjent i generasjoner.

15.11.201813:46 Anne-Stine Gjervoldstad

Te fra et vinterland

De fleste teene kommer fra varme land. Teen vår kommer fra Polarsirkelen i Norge. Dette gjør denne teen spesiell i smak og helseeffekt. Uvanlig, men sant at helsemessige fordeler av disse teene har vært kjent i generasjoner. 

Øk din vurdering av Arctic Matcha

For lenge siden var te betraktet som en verdifull medisin . I dag nytes te rundt om i verden av mange grunner. Takket være et bredt utvalg av mat og næringsinformasjon som nå er tilgjengelig. Folk er mer bevist og selektive om hva de velger å spise og drikke. Det er derfor folk velger å nyte helsemessige fordeler og nydelig frisk smak av te.

Et vinter symbol fra et vinterland. 

Vi kaller vår te Snøfnugg. Arktis Matcha Te-kvaliteten er avhengig av blant annet temperatur, fuktighet og lufttrykk i vekstsesongen. Akkurat som en snøkrystall i dannelses øyeblikket.

Arctic Matcha begynner som et ørlite støv , og ender som unike kunstverk med sunn smak av den arktiske naturen. 

Nå kan du oppleve smaken og de helsemessige fordelene med arktisk matcha grønn te.

  • Alle våre teer er utvalgt og høstet for hånd i den arktiske villmarken.
  • Den organiske teen blir langsomt lufttørket, og rengjort.
  • Matcha er malt i pulver og helt oppløst i vann når det brygges (tilberedt), derfor drikker du 100% av de sunne næringsstoffene uten å kaste bladene bort som man gjør med andre te.
  • Dessuten kan du, ved å drikke Matcha, også innta olje oppløselige bestanddeler (vitamin A, vitamin E, beta-karoten, etc.) som ikke ekstraheres i vann når de brygges.
  • Derfor, hvis du er interessert i å innta disse næringsstoffene mest effektivt, kan du gjøre det ved å drikke Arctic Matcha.  

Konkurranseklasse te

Verdens mest sjeldne te kommer fra Polarsirkelen. Den organiske teen blir malt i pulver, og med grundig kvalitetskontroll har vi gjort det mulig for internasjonale kunder å levere Arctic Matcha i utmerket kvalitet og unik smak, et kunstverk av arktisk natur.

Arctic Matcha er patentbeskyttet. Mer helseinformasjon finnes i linken under. Nøkkelordene er:  Epilobium;  Filipendula;  Dioica; Rose damascena;

kvalitetskontroll
Te-hvileperiode
konkurranseklasse te