L

Kontakt oss

renate@prohelse.no

+47 415 07 835

Bruk kontaktskjema >

w

Roser er røde, Arctic Matcha er livsstil.

I flere hundre år har Damask-rosen symbolisert skjønnhet og kjærlighet.
Kjærlighet ved første, andre, tredje, fjerde, femte og sjette kopp Arctic Matcha, en ekslusiv te fra Norge.

15.11.201815:24 Anne-Stine Gjervoldstad

R. damascena er en av de viktigste artene i familien Rosaceae, hovedsakelig kjent for sin parfyme. De viktigste produktene er rosevann og eterisk olje. 

Rosen Matcha blomstrer som en nordlys. Teen er laget av høykvalitets ferske røde knopper fra Rose damascena i Misvær Norge.

Rosen Matcha -te symboliserer respekt og evig vennskap.

Tradisjonell bruk og de farmakologiske effektene av Rose damascene .

De medisinske funksjonene til Rosaceae tilskrives delvis deres overflod av fenoliske forbindelser. Fenolika har et bredt spekter av farmakologiske aktiviteter, for eksempel antioksidanter,  antikreft, antiinflammatorisk, antimutagen og antidepressivt middel.

Beskyttende effekter på nevroatrofi

Roser er en rik kilde til vitaminer og mineraler, spesielt i vitamin A, C og E, og K-vitaminer, flavanoider og andre bioaktive forbindelser. Rose er kjent for å være antibakteriell. De tas internt i behandlingen av forkjølelse, bronkieinfeksjoner, gastritt, diaré, depresjon og angst og negative følelser.

Smaken er søt og mild men fyldig. Rosen Matcha te er en fryd for øyet og ganen. Den passer til alle anledninger når du bare vil hygge deg med en vakker kopp te eller overraske venner til fest. Hva med å servere alle gjestene hver sin matcha te i vinglaset. Dette vil bli en sikker vinner og samtaleemne på festen.

Innhold: Rose, 15g / 30 kopp te-

Rose Damask te pris 360 NOK

Tilberedning

For 1 tekopp: 

0,5g Arktisk Matcha
150ml varmt vann

Inneholder ingen kaffein.

Matcha Teen er et fint pulver. Over tid inntar du hele blader i motsetning til annen te, der tebladene kastes når teen brygges

rosen smak på te-konfekt
premium te
smake på mat
smak på dessert
mer enn bare som en medisinplante