PEAK POWER

Peak Power, ett styrke middel for å øke energien og nærings omsetningen.

29.09.202010:05 Renate

Arctic Peak Power Tea

Inneholder 15g / 30 kopp Urtica Dioica.

- Peak Power inneholder, aminer, lignaner, opptil 20% mineraler (inkludert kalsium, kalium, jern og silisium), vitamin A, B2, C og K1, tanniner og lektiner, som er viktige for optimal cellefunksjon.

- Peak Power bidra til blodstyrkende funksjon En utmerket urt for kvinner i overgangsalderen. Arctic Peak Power bidra til regenereringsevnen og rensing.

Les studien. Inhibition of severe acute respiratory syndrome coronavirus replication in a lethal SARS-CoV BALB/c mouse model by stinging nettle lectin, Urtica dioica agglutini

Urtica dioica  vitenskaplig navn, er en urt med kraftige blodrensende egenskaper. Den driver gifter ut av kroppen gjennom å løse opp slaggproduktene fra stoffskiftet, og samtidig stimulerer den nyrene til å øke urinutskillelsen, stimulerer dannelsen av røde blodlegemer, øker blodgjennomstrømningen til huden, utrensende avgiftende. Nesle er en utmerket kilde til mange vitaminer og mineraler, og er nok en av de mest næringsrike urtene som finnes. 

En utmerket te for kvinner

Nesle er en utmerket kilde til mange vitaminer og mineraler, og er nok en av de mest næringsrike urtene som finnes. Det er kanskje ikke så rart at innfødte kvinner i Nord-Amerika tok urten under graviditet for å styrke fosteret og gjøre fødselen lettere. Brennesle anses å ha gunstig virkning på dannelsen av morsmelk hos ammende mødre. For kvinner er brennesle et utmerket sammentrekkende middel ved kraftige menstruasjonsblødninger og uregelmessig menstruasjon. De blodstyrkende egenskapene hos brenneslen gjør den velegnet til jenter i puberteten og til kvinner i overgangsalderen.

Arctic Peak Power Tea 15g/30 kopp, pris kr 352,- 

smoothie med skummet kulturmelk og peak power, det enkle smaker bedre
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox