L

Kontakt oss

renate@prohelse.no

+47 415 07 835

Bruk kontaktskjema >

w

Arctic Matcha : PEAK POWER

Peak power er et funksjonelt kosthold generelt styrkende, med kraftige blodrensende egenskaper.

15.11.201815:23 Anne-Stine Gjervoldstad

I europeisk urtemedisinsk tradisjon har bruk av brennesle en lang historie.

Urtica dioica er en urt med kraftige blodrensende egenskaper. Den driver gifter ut av kroppen gjennom å løse opp slaggproduktene fra stoffskiftet, og samtidig stimulerer den nyrene til å øke urinutskillelsen. Nesle er en utmerket kilde til mange vitaminer og mineraler, og er nok en av de mest næringsrike urtene som finnes. 

Urtica dioica inneholder bl.a. aminer (acetylkolin, betain, kolin, lecithin, histamin, serotonin), flavonoider (isorhamnetin, kaempferol, quercetin), lignaner, opp til 20 % mineraler (bl.a. kalsium, kalium, jern og silisium), vitaminene A, B2, C og K1, organiske syrer, scopoletin (isolert fra blomstene), beta-sitosterol og andre plantesteroler, polysakkarider, lektiner (inkl. agglutinin) og garvestoffer.

Vi kalles Urtica dioica :Peak Power er ett styrke middel  for å øke energien og nærings omsetningen. Brenneslen er en urt med kraftige blod-rensende egenskaper. Den driver gifter ut av kroppen fra stoffskiftet. Nesle er en rik kilde for silisium, et viktig mineral for hud, hår og negler. Nesle inneholder mye jern, vitamin C og klorofyll, alt til hjelp ved jern-mangel-anemi.

Innhold: Dioica, 15g / 30 kopp te

Peak power pris 280 NOK

Tilberedning

For 1 tekopp: 

0,5g Arktisk Matcha
150ml varmt vann

Inneholder ingen kaffein.

Matcha Teen er et fint pulver. Over tid inntar du hele blader i motsetning til annen te, der tebladene kastes når teen brygges