L

Kontakt oss

renate@prohelse.no

+47 415 07 835

Bruk kontaktskjema >

w

Roser er røde, Arctic Matcha er livsstil.

I flere hundre år har Damask-rosen symbolisert skjønnhet og kjærlighet.
Kjærlighet ved første, andre, tredje, fjerde, femte og sjette kopp Arctic Matcha, en ekslusiv te fra Norge.

15.11.201815:24 Anne-Stine Gjervoldstad

R. damascena er en av de viktigste artene i familien Rosaceae, hovedsakelig kjent for sin parfyme. De viktigste produktene er rosevann og eterisk olje. 

Rosen Matcha blomstrer som en nordlys. Teen er laget av høykvalitets ferske røde knopper fra Rose damascena i Misvær Norge.

Rosen Matcha -te symboliserer respekt og evig vennskap.

Tradisjonell bruk og de farmakologiske effektene av R. damascene .

De medisinske funksjonene til Rosaceae tilskrives delvis deres overflod av fenoliske forbindelser. Fenolika har et bredt spekter av farmakologiske aktiviteter, for eksempel antioksidanter, frie radikaler, antikreft, antiinflammatorisk, antimutagen og antidepressivt middel.

Beskyttende effekter på nevroatrofi

R. damascena har gunstige effekter på hjernefunksjonen som behandling av demens. Awale (2009) viste nevrittvekstaktivitet av rose ekstrakt. De fant at den ekstrakten av R. damascena signifikant induserte aktiviteten i nevrittveksten og hemmet amyloiden. Aβ antas å være en viktig patologisk årsak til Alzheimer. Aβ er hovedfragment og kan produseres i hjernen til Alzheimers pasienter som forårsaket nevralt celledød, neurittisk atrofi, synaptisk tap og nedsatt hukommelse.

Andre effekter

betennelsesdempende effekt

avføringsmidler og prokinetiske effekter

Beskyttende effekt mot indusert refluksøsofagitt

Anti-aldring effekter

Anti-lipase-effekten

Smaken er søt og mild men fyldig. Rosen Matcha te er en fryd for øyet og ganen. Den passer til alle anledninger når du bare vil hygge deg med en vakker kopp te eller overraske venner til fest. Hva med å servere alle gjestene hver sin matcha te i vinglaset. Dette vil bli en sikker vinner og samtaleemne på festen.

rosen smak på te-konfekt
premium te
smake på mat
smak på dessert
mer enn bare som en medisinplante