L

Kontakt oss

renate@prohelse.no

+47 415 07 835

Bruk kontaktskjema >

w

Velkommen til nye generasjonen av te.

HER. NÅ. ARCTIC MATCHA. Akkurat som Te. Kjærlighet. Selv når du ikke tenkte så.

19.01.202014:55 Renate

Velkommen til nye generasjonen av te.

Den er helt ny, med en god kilde for naturlig energi, velvære, helse og skjønnhet. Fullstendig rede­signet og stappfull av naturlige mest avanserte ernærings funksjon. Den vil få deg til å revurdere hva en Arctic Matcha Tea kan gjøre.

Te av høy kvalitet innebærer ekte håndverk, kunnskap og forskning. Våre utvalgte Arctic Matcha te er patentbeskyttet. Oppdag våre utvalg av Arctic Matcha te her.

HVA ER ARCTIC MATCHA TEA?

Det finnes utallige mange typer te i verden. Utrolig nok stammer alle fra samme plante, Camellia sinensis, som er en sub-tropisk plante som alltid er grønn. Det er en rekke faktorer som skiller alle teer fra hverandre. Hver region har sine egene betingelser og mange kulturer har sin egen terminologi, men det grunnleggende prinsippet er det samme.

Egentlig betegner «Te» bare blader eller knopper fra planten, som tørkes og trekkes i kokvarmt eller varmt vann.

ARCTIC MATCHA Tea er en drikk som lages av blader, skudd og knopper fra arktiske villmark og det er den absolutte forskjellen fra alle kjente te på det internasjonale te-markedet.Te er en god kilde for naturlig energi, velvære, helse og skjønnhet.

Når for mye kaffe gjør deg stresset og trøtt, gi Arctic Matcha deg energi over en lengre periode, holder deg rolig, avslappet og fokusert.

Vi fra Snoefnugg manufaktur brukes teplanter som kommer fra norsk villmarks planter, hvor tebladene må plukkes for hånd, for den beste kvaliteten, og blir deretter kvernet til pulver. Dette pulveret blir blandet rett inn i vannet for å gi deg alle de ernæringsmessige fordelene i en svært konsentrert form. Det blir et fyldig, søtlig og vegetalt brygg og mye umami smak.

Vi kaller teen vår Arctic Matcha som indikere plantesorten, foredlingen og regionen.

Oppdag våre utvalg av te her.

De fem basiskvalitene Arctic Matcha er en Grønn te, Willow, Meadow, Rose og Peak-Power.

Hvert te har svært høyt innhold av antioksidanter, og brukes også i forbindelse med slanking, helse og livsstil.

Hvorfor er artic matcha så unik

Teplanter, vi brukes for Arctic Matcha kommer fra norsk villmarks planter, hvor tebladene må plukkes for hånd, for den beste kvaliteten. Den gamle måten som har eksistert i tusenvis av år og som gir den beste kvaliteten.

Denne filosofi har vi lært oss fra tebønder, fra de store plantasjene i forskjellige subtropisk land.

I Japan sies det at en person som har fått dypere innsikt i verdens indre kontekster, har "te i seg selv". Motstandskraft, balanse og ro er ikke bare kvaliteter der, likavel i den vestlige verden verdsatt. Det er derfor ikke overraskende at te alltid har spilt en viktig rolle i de buddhistiske og daoistiske tradisjonene i Kina og Japan. Zen-buddhistiske munker brukte te for ikke å miste konsentrasjonen når de mediterte. Te er en mat som best samsvarer med en enkel og god livsstil. Denne filosofiske retningen hadde alltid lagt vekt på harmonien mellom menneske, univers og natur.

Logisk sett har te sin plass her, da den kombinerer positive medisinske og åndelige effekter. Te anses fortsatt for å ha en styrkende effekt på kroppen og sinnet.

Vi anvende denne kunnskapen og filosofien  for vår Arctic Matcha, som en styrkende innflytelse på kropp og sinn.

Forsiktig plukkes vi norsk villmark planter, blader og en knopp for hånd. Med noen unntak den beste teen vokser vanligvis høyt over havet.

I begynnelsen av vekstsesongen kommer nye skudd. Når disse bladene og en knopp blir plukket for første gang i sesongen, kalles det den absolue. Absolues er stort sett meget konsentrerte aktive ingredienser oppnådd fra planter. På grunn av de lave temperaturene og tid, er produksjonsprosessen skånsom. Det er det som skiller Arctic Matcha i sin effekt, sin duft og ingredienser fra andre kjente teer.

Snøfnugg manufaktur produserer te, som kalles  Arctic Matcha tea, filigran og absolue. Den filigranet rene naturen, som du drikker, all i en kopp te. Dette er unik tegnet av Arctic Matcha, motstandskraft, balanse og ro gir livskvalite.