L

Kontakt oss

renate@prohelse.no

+47 415 07 835

Bruk kontaktskjema >

w

care extract

Enkle rutiner gjør at du kan holde kroppen frisk
Urte bad var populært rundt XVII. Århundre f.Kr. BC Badhus, både private og offentlige, ble brukt i det gamle Hellas og Roma. Bad var nytes både for deres helbredende og pleie egenskaper.

18.03.202013:31 Renate

Garantert fornøyd

Urter er et naturlig produkt du skal bruke hver dag, flere ganger om dagen, over lang tid.

La deg bli overrasket!

Urter som hemmer veksten av eller dreper sykdomsfremkallende mikroorganismer. De hjelper kroppen til å bygge opp motstandskraft mot disse organismene. Noen urter inneholder antibacterial og antiviral stoffer eller virker som en spesifikk gift på bestemte organismer, men generelt styrker de kroppens naturlige immunitet og dermed stimulerer helbredelses prosessene, for å beskytte mot vekst av sykdomsfremkallende mikroorganismer.

Urte ekstrakt kan brukes som tilsetningsstoff for

bad eller fotbad,

som munn gurglevann,

nesespray,

hånd-desinfeksjon

inhalasjonsvæske.

Bruken av urteekstrakter er en kombinasjon av empiriske verdier og filosofi som fokuserer på de fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle aspektene som er viktige for menneskers helse og sykdom.

"Den grunnleggende regelen er: hva vi kan gjøre for å styrke vår egen helse fungerer bedre enn hva andre gjør for oss." 

For å gjenopprette denne rette balansen og for å tømme akkumulerte slagger, brukes ernæringsterapi, urtemedisin og visse rengjøringsprosedyrer. Disse inkluderer faste, bad, samt massasje, yoga og pusteøvelser, bruk av urteekstrakter som et helbredelsesmiddel.
I tillegg til de åpenbare fordelene med rensing, kan bading i urte duftende vann bidra til å lindre stress, berolige huden og gi alle en enkel avslapningsopplevelse. Å inkludere arktisk urteekstrakt for din skjønnhets- og helserutine er utvilsomt et godt alternativ.

forebygge smitte:

Håndhygiene eller munn gurglevann / spray , urter er god og tas for å forebygge smitte av mange forskjellige årsaker. Unngå så langt det er mulig å ta deg i ansiktet – sykdomsfremkallende mikroorganismer kan overføres fra hendene til munnen og slimhinnene i øyne og nese. Derfra kan sykdomsfremkallende mikroorganismer transporteres inn i kroppen.

Du kan lage din egen hygiene spray med vårt tørre urte ekstrakt av Arctic Herbs. Legg en pose urter-ekstrakt i lunkent vann ca. 1 liter. La dette utvikle seg over natten og fyll en liten sprayflaske neste morgen. Du kan bruke urter ekstrakt som et desinfeksjonsmiddel for hånden, men også som munn, nese eller ansikts-spray. Jeg bruker også urter ekstraktet som inhalasjons væske. ca. 2 ml i inhalatoren for beskyttelse. Du kan lagre urter ekstraktet i kjøleskapet i omtrent 5 dager. Før du kaster urte posen, kan du bruke den i et fotbad eller kroppsbad

gurglevann
sett inn tørkede urte og la den bratte en stund
munn, nese og håndspray
innhold 2 pose urte ekstrakt
forebygge smitte