L

Kontakt oss

renate@prohelse.no

+47 415 07 835

Bruk kontaktskjema >

w

Forebygge smitte. Forebygging er den beste kuren

Ingen del av en levende vesen ( menneske, dyr) kan være syk uten at det påvirker hele kroppen. Som eksempler kan nevnes at bare det å bli forkjølt betyr en midlertidig svekkelse av luftveiene kan forårsake opphopning av giftstoffer, og svekket immunforsvar.

18.03.202013:47 Renate

Urter virker helhetlig

Urter har gjennom århundrers bruk over hele verden vist seg å være effektive til å behandle nærmest ethvert tenkelig helseproblem hos milliarder av mennesker. Urter er langt fra en primitiv form for medisin, urter er langt mer komplekse og avanserte, en ett syntetiske stoff som er funnet i en plante. Urter blokkere ikke vår normale immunrespons på ubalanser i kroppen, noe som vil kunne gi alvorligere problemer seinere. Dette kan man f.eks. se ved at man etter hver ny antibiotikakur gjerne blir mer mottagelig for betennelser.

Urter er effektive ved å sette sammen urtebaserte te-produkter på en fornuftig måte kan behandling med urter påvirke den totale helsen.

Derfor har Prohelse en relativt mild te form laget , dem er ideelle for mennesker som har behov for langvarig nytelse i hverdagen. De er alltid verdifulle å ty til når man er bekymret for bivirkninger og giftighet ved bruk av syntetiske preparater. Dessuten er svært mange urter velegnet til selvbehandling ved livestilplager uten nødvendigvis å ha kontaktet lege på forhånd.

Valgmuligheter med urter og synergieffekt

Gjennom kunnskap og erfaring kan man komme fram til den mest virksomme urten ved en bestemt plage, og hvis én urt etter hvert mister sin virkning, finnes det alltid alternativer å prøve ut. De subtile, men likevel unike forskjellene i naturen og kvaliteten til hver enkelt urt, gjør at man kan tilpasse urten individuelt. Selv om vitenskapen fortsatt bidrar til å øke vår forståelse for urtenes virkningsmekanismer, kan vi bare stole på urtenes lange historie når det gjelder sikkerhet og effektivitet.

Forebygging er den beste kuren

På grunn av den komplekse natur/ strukturen til urter ,kan en urt påvirke mange organsystemer og funksjoner samtidig. For eksempel kan en urt på samme tid være en antioksidant, immunstyrker, betennelseshemmer, krampeløser og smertestiller.

Vi fra prohelse utnytt naturens synergieffekt, ved å anvende naturlige te. Naturen helbredende krefter er samlet i Arctic Matcha for å skap helse og velvære. 

Urtene har universell virkning kan bedre vitaliteten og hjelpe til å lindre ulike fysiske og mentale lidelser. Mange urter er milde og trygge nok til å brukes over lang tid. 

Urter styrker immunsystemet

Et sterkt immunforsvar er nå ansett som noe av det viktigste å etterstrebe for å opprettholde en god helse. At kroppens forsvarssystemer fungerer optimalt, er den virkelige nøkkelen til et langt liv med frihet fra infeksjoner og kroniske sykdommer. Sammen med et sunt kosthold har urter evnen til både å styrke og opprettholde et godt immunforsvar.

Forebygge smitte:

Håndhygiene eller munn gurglevann / spray , urter er god og tas for å forebygge smitte av mange forskjellige årsaker. Unngå så langt det er mulig å ta deg i ansiktet – sykdomsfremkallende mikroorganismer kan overføres fra hendene til munnen og slimhinnene i øyne og nese. Derfra kan sykdomsfremkallende mikroorganismer transporteres inn i kroppen.

Du kan lage din egen hygiene spray med vårt tørre urter ekstrakt av Arctic Herbs. Legg en pose urter-ekstrakt i lunkent vann ca. 1 liter. La dette utvikle seg over natten og fyll en liten sprayflaske neste morgen. Du kan bruke urter ekstrakt som et desinfeksjonsmiddel for hånden, men også som munn, nese eller ansikts-spray. Jeg bruker også urter ekstraktet som inhalasjons væske. ca. 2 ml i inhalatoren for beskyttelse. Du kan lagre urter ekstraktet i kjøleskapet i omtrent 5 dager. Før du kaster urte posen, kan du bruke den i et fotbad eller bad.

Inhibition of severe acute respiratory syndrome coronavirus replication in a lethal SARS-CoV BALB/c mouse model by stinging nettle lectin, Urtica dioica agglutinin

sykdomsfremkallende mikroorganismer
Urter virker helhetlig og gir valgmuligheter
mage og tarm
stofftransport
blod og ernæring
ventilasjons system
biokjemisystem
urte ekstrakt
Urter bruk som munn, nese og hånd, og inhalasjon spray