L

Kontakt oss

renate@prohelse.no

+47 415 07 835

Bruk kontaktskjema >

w

Arctic Marlow te-bad

Sanselige opplevelser
En opplevelse for alle sansene. Det er kanskje en klisjé, men klisjeer er jo ofte sanne, og det gjør faktisk en forskjell når du stimulerer alle sansene.

18.03.202013:31 Renate

Tenk på hvordan du helst vil at spa-pausen din skal være. Hva slags musikk skal du spille, hva skal rommet dufte av, hva slags belysning og hvilke farger vil du ha (og hvor skal du legge deg nedpå etterpå). Kanskje det hadde vært godt med noe å småspise på også?

Det ligger i detaljene

Kanskje er det et langt, varmt bad som er din greie. Eller ei ansiktsmaske med arctic marlow te bad over øynene. Et velduftende fotbad,– eller alt sammen. Sett frem alt du trenger av herlig spa-utstyr. Denne stunden er bare din, uansett hva du bruker den til, og effekten varer lenge.

Få spa-følelse hjemme

Vi prøver ofte å skvise inn en dusj på badet mellom vekkerklokka og morgenkaffen. Men det trenger ikke bare være slik. Spa-følelsen kan også være tilstede både ved hverdagens "kattevask" og helger med hjemmespa. Det er ikke mye som skal til. Våre urter og planter kan bidra til å gi en frisk og avslappende følelse.

Inviter naturen inn

Urter kan være med på å viske ut grensen mellom inne og ute. Slik forvandler du atmosfæren og velvære ved å bruke elementer fra naturen- Arctic Marlow te-bad extract.

En "foss" av grønt vann.

Du får den komplette velvære følelsen med en liten urte pose. (Som du ikke trenger å klippe.) Bland urte pose og vann, så har du straks din egen, urte bad, eller munn-skyllevann, nesespray eller hånd-desinfeksjon hjemme. For deg som liker det grønt og sunt.

Innhold 3 badepose pris kr 239.-

Marlow urte spray
antibakterie, antiviral